ARHITEKTURA ZADNIKAR


Arhitektura Zadnikar, David Zadnikar s.p.

Tehnološki park 24

1000 Ljubljana


MATIČNA: 6993079000

DAVČNA: SI16803973

TRR: IBAN SI56 6100 0001 2774 083 (Delavska hranilnica d.d. Ljubljana)


PISARNA:

Tomšičeva ulica 1

1000 Ljubljana 


KONTAKT:

T: +386 (0)40-47-17-97

E: info@arhitektura-zadnikar.si

 Tomšičeva ulica 1, 1000 Ljubljana

vaše povpraševanje


V obrazcu spodaj opišite vaš projekt in pošljite povpraševanje.

PRAVNO OBVESTILO


Pravice intelektualne lastnine:


Spletna stran je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema vse objave na naslovu www.AZ.si (v nadaljevanju: spletna stran). Imetnik avtorskih pravic na delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v spletno stran je Arhitektura Zadnikar, David Zadnikar s.p. (razen v primerih ko je tako navedeno pod objavo).

Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na Spletni strani izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin Spletne strani (kot je npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno) v komercialne namene je prepovedana.


Omejitev uporabe informacij in gradiva:


Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko uporabnik naloži z mreže za svojo osebno domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.AZ.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.AZ.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.


Arhitektura Zadnikar, David Zadnikar s.p. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim mestom www.AZ.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost Arhitektura Zadnikar, David Zadnikar s.p. za vse primere izključena.


Splošno:


Za morebitne spore iz naslova uporabe Spletne strani se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani. 

Z uporabo te spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.